If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Доколкото на мен ми е известно, Алфите излизат от завода с "някакви EXIDE дето не си ги чувал"
Сигурно не всички обаче - най-вероятно има и с FIAAM или с Марели...
Доколкото на мен ми е известно, Алфите излизат от завода с "някакви EXIDE дето не си ги чувал"
Сигурно не всички обаче - най-вероятно има и с FIAAM или с Марели...
ооо,....интересно....Ексайда ми го предлагаха на 200тина БГ лева, 74ач 680А, ама се чудя, дали да не си потърся Варта Силвър и да взема 74/740 или 77ач 780А, като парите ще са подобни....
156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
ооо,....интересно....Ексайда ми го предлагаха на 200тина БГ лева, 74ач 680А, ама се чудя, дали да не си потърся Варта Силвър и да взема 74/740 или 77ач 780А, като парите ще са подобни....
По-лесно ми е да ти кажа обратното: Не-чалга-комерса е такава, дето не си я чувал...
Aха...бе то хубаво, ма там имаше и едни HighPower или някви такива, дето само дето не пишеше Budget на тях...та и тях не ги бях чувал, пък не ми се рискува изобщо....та идеята ми е, че тука, на 200км от Германия, Вартата със сигурност не е менте, така че в тоя случай какво препоръчваш?
156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
Еми не батка, ама аз го заредих Събота срещу Неделя, сложих го неделя следобяда, колата запали 6+, после съм я карал 20км и я оставих....след това снощи я запалих пак приверчер, значи не са 2-3 дни ами 24ч, (че нещо ми се губят дните кой кой е напоследък) и колата пак запали с малко повече въртене...ебал съм го в акумулатора ако и 24ч. не може да издържи....
Мисълта ми е че в студа така или иначе по трудно палиш с малко повече въртене А заминал акумулатор е този който не запалиш
От трите изброени (Варта, Бош и Ексайд) съм имал само единия, така, че не мога да изкажа мнение. Все пак си мисля, че който и от трите да инсталираш, ще си ОК
От трите изброени (Варта, Бош и Ексайд) съм имал само единия, така, че не мога да изкажа мнение. Все пак си мисля, че който и от трите да инсталираш, ще си ОК
EXIDE се продава в Бг.
Две от колите ми са с Бош S5, а 147 - с Минети Марели произведен за Фиат, Алфа, Ланчия (фирмен и върти на пушка 147 1.6/120 - направо ми идва да го сложа на дизела)
ми 1300 датски крони ми искат за s5-ца, като това са си 350тина лв...
Абе шматкоо,взимай некакъв акумулатор и карай бре,кво ти дреме ква марка е,нали има гаранция..............Аз на мойта съм откакто я взех с някакъв супер неисвестен,2 години досега,не се е замислил нито веднъж
П.С.Аз съм фен на Бг акумулаторите,като умре моя,ще си взема Бг
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment