Известие

Collapse
No announcement yet.

Бавно палене след продължителен престой

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Доколкото на мен ми е известно, Алфите излизат от завода с "някакви EXIDE дето не си ги чувал"
    Сигурно не всички обаче - най-вероятно има и с FIAAM или с Марели...

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
      Доколкото на мен ми е известно, Алфите излизат от завода с "някакви EXIDE дето не си ги чувал"
      Сигурно не всички обаче - най-вероятно има и с FIAAM или с Марели...
      ооо,....интересно....Ексайда ми го предлагаха на 200тина БГ лева, 74ач 680А, ама се чудя, дали да не си потърся Варта Силвър и да взема 74/740 или 77ач 780А, като парите ще са подобни....
      156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
        ооо,....интересно....Ексайда ми го предлагаха на 200тина БГ лева, 74ач 680А, ама се чудя, дали да не си потърся Варта Силвър и да взема 74/740 или 77ач 780А, като парите ще са подобни....
        Ако искаш вземи си Бош S6
        Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
        156 1.8TS 16V (01.2001)
        147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
        0879369082

Comment

Каквато и да вземеш с точните характеристики, едва ли ще сбъркаш. Щом пък са и на една цена... Аз лично бих взел не-чалга-комерса....

Comment

Каквато и да вземеш с точните характеристики, едва ли ще сбъркаш. Щом пък са и на една цена... Аз лично бих взел не-чалга-комерса....
            Кво е чалга комерса?

А тоя Бош не ми трябва, след като ми предложиха подобен Бош на цена близо 400лв...

OEM & Ventura Garage
            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

По-лесно ми е да ти кажа обратното: Не-чалга-комерса е такава, дето не си я чувал...

Comment

По-лесно ми е да ти кажа обратното: Не-чалга-комерса е такава, дето не си я чувал...
                Aха...бе то хубаво, ма там имаше и едни HighPower или някви такива, дето само дето не пишеше Budget на тях...та и тях не ги бях чувал, пък не ми се рискува изобщо....та идеята ми е, че тука, на 200км от Германия, Вартата със сигурност не е менте, така че в тоя случай какво препоръчваш?

OEM & Ventura Garage

Comment

S5 74 - 192lw. с отстъпката ми.
                  S6 - към 300лв. От къде ги извади тия 400???
                  156 1.8TS 16V (01.2001)
                  0879369082

Comment

Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
                    S5 74 - 192lw. с отстъпката ми.
                    S6 - към 300лв. От къде ги извади тия 400???
                    ми 1300 датски крони ми искат за s5-ца, като това са си 350тина лв...

OEM & Ventura Garage

Comment

Exide са арни. Нямат мърдане дори да не палиш колата и по седмица зимата! Вграждат ги оригинално в алфите. И имат три години гаранция!
                      sigpic
                      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

В Дания. Тук са по-евтини, знаеш го. Ама кат си в Дания ще сърбаш стандарта.
                        Last edited by NightRider; d.m.y г., 20:24. Основание: допълнение
                        156 1.8TS 16V (01.2001)
                        0879369082

Comment

Еми не батка, ама аз го заредих Събота срещу Неделя, сложих го неделя следобяда, колата запали 6+, после съм я карал 20км и я оставих....след това снощи я запалих пак приверчер, значи не са 2-3 дни ами 24ч, (че нещо ми се губят дните кой кой е напоследък) и колата пак запали с малко повече въртене...ебал съм го в акумулатора ако и 24ч. не може да издържи....
                          Мисълта ми е че в студа така или иначе по трудно палиш с малко повече въртене А заминал акумулатор е този който не запалиш
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

От трите изброени (Варта, Бош и Ексайд) съм имал само единия, така, че не мога да изкажа мнение. Все пак си мисля, че който и от трите да инсталираш, ще си ОК

Comment

От трите изброени (Варта, Бош и Ексайд) съм имал само единия, така, че не мога да изкажа мнение. Все пак си мисля, че който и от трите да инсталираш, ще си ОК
                              EXIDE се продава в Бг.
                              Две от колите ми са с Бош S5, а 147 - с Минети Марели произведен за Фиат, Алфа, Ланчия (фирмен и върти на пушка 147 1.6/120 - направо ми идва да го сложа на дизела)
                              156 1.8TS 16V (01.2001)
                              0879369082

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                                Мисълта ми е че в студа така или иначе по трудно палиш с малко повече въртене А заминал акумулатор е този който не запалиш
                                Tва е голяма глупост дет го написа,Живко умно момче си,не се излагай така.

---------- Post added at 08:09 ---------- Previous post was at 08:08 ----------

Абе шматкоо,взимай некакъв акумулатор и карай бре,кво ти дреме ква марка е,нали има гаранция..............Аз на мойта съм откакто я взех с някакъв супер неисвестен,2 години досега,не се е замислил нито веднъж

П.С.Аз съм фен на Бг акумулаторите,като умре моя,ще си взема Бг
                                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                                X